Visul oricărui copil – PARISUL !

0
117

În copilărie , cred că ne-am dorit cu toții să mergem la Paris, să visam cu ochii deschiși, să vedem Turnul Eiffel și să mâncăm macarons.

Un copil zâmbitor și cu ochi jucăuși îmbrăcat într-un costum frumos se poza de zor pe străzile Parisului.

Trăgând cu urechea, am aflat că este român și că are nici mai mult, nici mai puțin decât frumoasa vârstă de 10 ani. Foarte expresiv de altfel, fumușelul român își lua în serios treaba pe care trebuia să o facă și schimba poziție după poziție pentru a fi pozat în cat mai multe ipostaze.

Alegând că și locații Place Vandome, Hotel Ritz, Sacre Coeur sau caruselul din Montmartre, am mai aflat că ora de începere a ședinței foto a fost ora 7 dimineața iar modelul nu era somnoros sau obosit.

L-am întrebat cum îl cheamă și de ce face poze în Paris iar acesta mi-a replicat foarte serios că este din România, îl cheamă Ionuț Buzulan și a venit la Paris pentru a participa la Săptămâna modei din Paris în prezentarea colecției Miau by Clara Rotescu, iar designerul i-a încredințat sarcina de a poza în cadrul campaniei acesteia.

Am mai aflat că lui Ionuț îi place foarte mult să fie foarte pedant sau îngrijit și să nu apară niciodată în public nearanjat, îi plac filmele și cum este normal ciocolata. Ionuț fiind unul din micuțele modele de succes din România care au la activ mai multe prezentari de modă și participări la concursuri. Ne mândrim cu el și îi urăm pe viitor mult succes!