Matei – un model de success la Paris Fashion Week 2023

0
866

 

Paris Fashion Week reprezintă o rampă de lansare pentru modelele mici sau mari. Pe perioada acestui eveniment pe străzile Parisului întâlnești nenumărate modele, vezi mulțimi de paparazzi la diversele evenimente și foarte multe vedete.

Plimbându în lumina soarelui de toamnă pe străzile Parisului, mi-a fost dat văd un grup de modele din România printre care și un băiat subțirel , tras ca prin inel, cu părul în vânt și frumușel foc. Am vrut îl cunosc și când am intrat în vorbă cu el mi-a mărturisit este începător ca și model, are abia 11 ani și participă pentru prima oară la un astfel de eveniment internațional. De loc din Buzău, îi place muntele și schieze. Este un mic sportiv și este în clasa a V-a iar numele lui este  Mihăilă Sebastian Matei.

Pentru a ajunge model s-a înscris la un curs de modeling la vestita școală de modeling a designerului Cătălin Botezatu, Kids Model Academy unde a învățat tainele și secretele unui model de succes. Acum poza pentru designerul Clara Rotescu, și era foarte mândru resuseste exceleze în ceea ce face respectiv pozează sau prezintă hainele acestui designer, tocmai la Paris Fashion Week .