Când prin Paris întâlnești modele din România.

0
476

În cadrul Săptămânii de modă de la Paris, am întâlnit la Hotel Ritz din Place Vandome un mic prinț frumos, cu o coamă superbă de păr de care era foarte mândru, de altfel, care se poza de zor având în urma lui un întreg staff de asistenți, cameramani și fotografi.

Micu Andreas Adan Cristian, căci despre el este vorba, un copil care ar fi făcut de rușine orice model de talie internațională fiind de loc din Alexandria, România și aflat la Paris „cu treabă” cum chiar el ne-a mărturisit, căci se află la Festivalul de modă de la Paris pentru a prezenta și poza în una din colecțiile designerului român Clara Rotescu, se manifesta ca un model adevărat, pozând în diverse ipostaze și având răbdarea unui adevărat profesionist.

Având la activ nenumărate premii de frumusețe internaționale și cu un palmares bogat în prezentări, micuțul model are doar 6 ani însă profesionalismul lui ne dovedește că succesul lui are în spate multă muncă și multă răbdare.

Printre sesiunile foto, ne-a mărturisit că îi plac jocurile pe calculator, jucăriile și înghețata. Că este un năzdrăvan la școală și că își dorește ca în tot ceea ce face să fie printre primii.

Bravo Andreas și la cât mai multe prezentări!