Vedeta lunii iulie

0
410

Bună Matias, spune-ne cine ești tu și de ce crezi că redacția revistei Kids Top Model Fashion Magazine te-a ales  dintre nenumărați copii să pozezi pentru coperta revistei?

 

Bună, eu sunt Matias, am 6 ani jumate și sunt născut de Revelion! Cei de la redacție cred că m-au ales pentru că știu că mă potrivesc cu Kevin  din Singur Acasă și pentru că sunt frumos!

Că să începem interviul cu Matias vedetă, va trebui să ne răspunzi la câteva întrebări. Ești de acord?

Da. Sunt foarte curios ce întrebări îmi veți pune!

 

  1. Ce nu îi place lui Matias?

Lui Matias nu-i place să-l  certe părinții și îi place să facă numai ceea ce vrea el. Așa cred că sunt toți copii și așa e normal să fiu!

 

  1. Cum i se pare că se desfășoară grădinița? Și dacă îi place sau nu !

Mie îmi place foarte mult să merg la grădiniță pentru că acolo sunt mulți copii, ne jucăm mult și aflăm multe lucruri interesante. Știu că trebui să merg la grădiniță , pentru că eu sunt deștept și vreau să devin dn ce în ce mai bun  și voi merge la școală în toamna.

  1. Ce pasiuni are Matias?

Pasiunea mea este să mă joc și să cant cu tati!

 

  1. Cum i s-a părut ședința foto și ce i-a plăcut cel mai mult?

Ședința foto mi s a părut chiar foarte tare iar cel mai mult mi a plăcut mâncarea și abia așteptăm să pozez în pat în timp ce mâncam!

 

  1. Esti un copil mofturos sau te consideri copilul perfect?

Aaa , sunt copilul perfect pentru că sunt drăguț și frumos!

 

  1. Ce părere ai despre copilărie și despre faptul că trebuie să asculți de părinți?

Mie îmi place faptul  că părinții mei sunt buni cu mine mereu și chiar îmi place de părinții mei. Copilăria mea este completa pentru este că îmi iubesc părinții și mă joc foarte mult

 

  1. Am văzut că la ședința foto te-ai jucat cu spuma de ras? Poți să ne spui cum te-ai simțit când te-ai văzut cu spumă de ras pe față în oglindă?

Ooo,  foarte caraghios. M am simțit mega bucuros, eram ca un om mare și mi s-a părut foarte interesant.

 

  1. Un gând pentru ceilalți copii care vor citi revista noastră!

Bună copii. Să știți că puteți să dați un like la revista, să fiți cuminți, să nu faceți numai ce vreți voi și mai ales să va iubiți părinții pentru că așa e corect.