Cursurile de modeling reprezintă o dezvoltare pentru copilul tău?

0
517

  În ultimul timp au apărut foarte multe școli de modeling pentru copii!

  Din punct de vedere al consumatorului de astfel de cursuri pentru copii este extraordinar, căci se diversifică oferta de școli cu un asemenea specific, însa când aceste școli au instructori sau profesori care nu au nici o pregătire sau care nici măcar nu au pus piciorul pe podiumul de modă decât ca și spectator atunci este foarte grav.

  Când părinții aleg un astfel de curs pentru copilul lor, se gândesc în primul rând să îl ajute pe acesta să se dezvolte armonios, să aibă ținută, să învețe să meargă corect, să știe cum să zâmbească, să își învingă emoțiile când este în societate etc etc, și găsim multe astfel de considerente ale alegerii lor însă ceea ce nu știu majoritatea părinților este că multe din aceste școli nu sunt construite de specialiști sau de profesioniști și când spun profesioniști mă refer aici la modele cu o diversificată experiență în prezentări de modă, reclame etc, designeri, actori , și te trezești tu, ca și părinte, că fiica ta sau fiul tău este îndrumat greșit și învață de la persoane care nu știu ceea ce fac și care nu au profesat niciodată în acest domeniu.

   Și ca să răspund la întrebarea din titlul acestui articol, pot spune doar că: și cursurile de modeling reprezintă un pas important în dezvoltarea oricărui copil.

   De ce spun asta și de ce îmi susțin cu fermitate afirmația?

Câți dintre noi nu au admirat de nenumărate ori, un copil frumos, care știe să meargă, să se comporte, să zâmbească, să fie rezervat sau să fie doar un copil conștient de atuurile sale? O să îmi replicati că un copil nu are cum să știe asta sau să conștientizeze aceste fapte!

   Așa este.

    Însă părințîi acelui copil au conștientizat faptul că nu îl pot învață acasă ceea ce pot face profesioniștii la cursurile de modeling și că nu au îndeajuns de multă răbdare să îi facă pe aceștia să devină oamenii frumoși pe care îi admirăm lîngă noi. Și astfel accesează informațiile oferite de piața în dezvoltare despre școlile care organizează astfel de cursuri sau persoanele care oferă aceste cursuri pentru copilul lor sau pentru al dezvolta pentru a deveni omul de mâine.

   Plăcerea sau interesul părintelui începe să devină o capcană căci varietatea de școli și persoane care sunt implicate în cursurile de modeling este enormă.

   Persoane din diverse domenii de activitate activează la aceste cursuri, având un sistem bine pus la punct pentru a contracara posibilele întrebări puse de către părinții care vor să acceseze aceste cursuri si pentru a avea credibilitate maxima pe piața.

   Eu pot doar pune următoarele întrebări când vreau să îmi înscriu copilul:

           – Care sunt profesorii acestei școli și ce meserie au sau ce fac ei în viața de zi cu zi? Căci nu au cum să îmi învețe copilul să fie model persoane care nu au nici o apartentența la aceste cursuri (ex vânzători, contabili, croitori, vedete tv de „can – can-uri” , asistenți marketing, jurnaliști, și lista continuă)

           – Ce se întâmplă la aceste cursuri? Nu e indicat sa se faca astfel de cursuri in Sali de conferinte, apartamente etc si sa nu invete chestiunile elementare : stiluri de mers, tinuta corecta, cum se pozeaza etc etc

            – Ce învață copilul meu la aceste cursuri? Avem cu totii televizoare sau internet si vedem ce se intampla pe piata internationala sau a prezentarile de moda.

            – Dacă sănătatea copilului meu este pusă în pericol? (să nu uităm de scandalul internațional al copiilor machiați la diverse ședințe foto)

            – Și întrebarea ce mai importantă. CARE ESTE CONTINUITATEA CURSULUI PE CARE ÎL REALIZEAZĂ COPILUL MEU? Căci multe școli îți oferă doar o diplomă superbă, semnată sau nu,  în original apoi nu se mai întâmplă nimic!

   Iar după ce am aceste răspunsuri pot începe pașii necesari înscrierii în una din școlile de modeling.

  Succes!