Tendințele primăvară/vară 2021

Niciodată nu a fost mai simplu să urmăm tendințele decât în acest sezon, sau cel puțin asta e ceea ce ne dictează marile case de modă. Dacă ar fi să mergem pe încredere, trebuie să respectăm o singură regulă: CULORI, da! Ați ghicit!

0
288

Culori, culori și …  cele mai tari culori!

Niciodată nu a fost mai simplu să urmăm tendințele decât în acest sezon, sau cel puțin asta e ceea ce ne dictează marile case de modă.

Dacă ar fi să mergem pe încredere, trebuie să respectăm o singură regulă: CULORI, da! Ați ghicit!

Vedetele le regăsim în fiecare colecție și sunt: galben sulf, verde crud, roșu aprins.

Printurile sunt și ele foarte importante sezonul acesta întrucât majoritatea designerilor au ales ca măcar o piesă din fiecare ținută prezentată să fie din material printat. În ceea ce privește ilustrațiile, ele variază în funcție de imaginația și de sentimentul pe care designerul a dorit să îl transmită: de la mesaje funny la mesaje puternice, de la flori imprimate pe rochii romantice până la figuri geometrice, abstracte sau influențe rock.

Ceea ce nu ne șochează deloc este persistența trendului printului cu dungi/carouri. Probabil cele mai longevive tendințe ale ultimilor 10 ani, materialele cu dungi sau carouri nu lipsesc din nicio colecție, fie ele printate pe rochii, costume, genți sau sandale. (*de aceea vă recomandăm să nu vă lepădați ușor de astfel de articole căci ele vor fi veeeeșnic la modă!)

Materialele în trend nu diferă mult de cele cu care ne-au obișnuit casele de modă renumite și anume: mult jerseu, tul, bumbac și din ce în ce mai mult bumbac organic (ceea ce vă și recomandăm cu prietenie și din prietenie pentru planetă),  țesături metalice, materiale pline cu paiete, iar nu cea din urmă, fabuloasa catifea.

La începutul articolului vă făceam precizarea că dacă ar fi să mergem pe încredere tendințele sunt culorile. Ideea este însă că noi avem un mic secret pe care îl păstrăm bine undeva în redacția noastră de ceva timp pentru a îl putea împărtăși cu voi.

Întotdeauna, dar întotdeauna, înainte de a verifica ce este nou și în trend, vă îndemnăm și vă rugăm să vă aduceți aminte că voi sunteți frumoși așa cum sunteți. Să vă aduceți aminte că cea mai tare tendință este să fii tu cu adevărat. Să nu lași pe nimeni să dicteze cine ești pe criterii superficiale. O haină, un telefon, o jucărie nu pot vorbi despre cine ești tu cu adevărat. Într-adevăr toate cele de mai sus definesc și conturează o personalitate însă nu ele o stabilesc.

Așa că cel mai la modă sezonul acesta și toate cele viitoare, iubește-te și poartă-te cu drag și blândețe în orice situație!