Kids Fashion Week

Când spui modă te gândești automat la glamour, prezentări de modă, interviuri, haine, munți de haine, însă nu te gandești la cum s-ar putea intersecta toate astea cu copilăria.

0
494

Kids Fashion Week          

Festivalul de modă unde copilăria pune stăpânire pe România.

Când spui modă te gândești automat la glamour, prezentări de modă, interviuri, haine, munți de haine, însă nu te gandești la cum s-ar putea intersecta toate astea cu copilăria.
Pe când industria de modă pentru copii simțea o nevoie teribilă de a fi reconsiderată,  și-a făcut apariția la început sfios și timid, mai apoi urma să cunoască un impact foarte puternic în rândul copiilor și al părinților dornici de frumos, un eveniment dedicat in întregime copiilor: Festivalul de modă KIDS FASHION WEEK.

Înlocuind clasicul podium cu o scenă plină de decoruri, încadrată de carusele, palate de gheață, fabrici de jucării și munți de prăjituri și acadele, Kids Fashion Week România reprezintă evenimentul la care trebuie să fii prezent dacă ești copil! Iar dacă te numeri printre cei care visează să ajungă modele de succes și să prezinte ultimele colecții ale celor mai cunoscuți designeri români și internaționali atunci credem că acesta este festivalul de unde trebuie să începi.

Desfășurându-se pe parcursul a două zile, având o echipă de 150 – 200 de modele copii, zeci de designeri, o întreagă echipă organizatorică, festivalul Kids Fashion Week a reușit să creeze în România o experiență de neuitat pentru copii, desprinsă din lumea basmelor.

Singurul festival de acest gen, organizat în România, sprijinit de designerii Cătălin Botezatu si Clara Rotescu și agreat de către Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii,  reprezintă cel mai mare eveniment de modă pentru copii unde designerii și brandurile pentru copii își pot prezenta creațiile.

Kids Fashion Week este organizat în parteneriat cu agenția de modă pentru copii Kids Model Agency care se ocupă de castingul modelelor, dar și cu Asociația Dominium care realizează infrastructura întregului eveniment.

La fiecare ediție, pe scenă se împletesc o multitudine de talente, având onoarea să găzduiască de la actori, cântăreți, designeri, modele, până la balerini și coruri mixte, reunind în cele din urmă toată industria show-biz-ului pentru copii din România.

„ Un festival de modă pentru copii înseamnă mai mult decât organizarea unui eveniment. Aici trebuie sa îi faci pe cei mici să simtă că intră într-o poveste, că fac parte din acea poveste. Ei sunt cei mai mari critici și cei mai duri competitori ai mei, căci de la an la an vor din ce în ce mai multă complexitate și finețe în decoruri, organizare etc. Proiectul acestui eveniment a apărut în mintea mea văzând un copil cum se maimuțărea în fața oglinzii, imaginându-și că este model, iar mai apoi am început să îmi imaginez tot acest eveniment având alături de mine “nebuni“ frumoși care pun în practică nebunia din capul meu. Acest festival este gândit ca o poveste pentru copii, cu decoruri, scenografie, lumini, momente artistice etc. în care nimic nu este lăsat la voia întâmplării” ne-a povestit organizatorul Festivalului de modă pentru copii Kids Fashion Week – actorul Stelian Milu.

Noi vă dăm întâlnire la Kids Fashion Week 2021 în toamna acestui an însă până atunci mai multe informații găsiți pe www.kidsfashionweek.ro