Țeapa organizatorului! Sau cum să spui ca faci un concurs internațional!

0
599

Din 2019, delegația României formată din designeri, modele, staff, părinți, invitați speciali, presă a participat cu un număr de minim 170 de persoane/ediție în Spania, la un concurs de modă pentru  designeri și un concurs de frumusețe pentru modele.

(Sursa : Facebook)

Modelele participante (4 – 18 ani) sunt pregătite la cele mai bune Școli de modeling din țară  iar concursul de frumusețe este jurizat de personalități  din toată lumea fiind diferit pentru fiecare categorie de vârstă în parte.

(Sursa : Facebook)

În cadrul concursului participă delegații din țări precum Italia, Belgia, Ucraina, Moldova, România, Georgia , Philipine etc. În toți  acești ani, premiile și titlurile cele mai importante ca și designeri sau modele sunt câștigate de către membrii delegației României datorită frumuseții, profesionalismului , show-ului realizat, ținutelor purtate sau create, carismei etc.

(Sursa : Facebook)

Iată că de ceva timp acuzele din partea organizatorului au început să curgă către delegația română, acesta fiind profund nemulțumit de faptul că celelalte țări nu se ridică la nivelul României și acuză pe diverse cai delegația noastră de mituirea juraților, ba mai mult acuză părinții premianților de finanțarea acestor posibile mite date juraților.

(Sursa : Facebook)

Nemulțumirile delegației României nu se opresc aici, pe lîngă faptul că Organizatorul concursului de frumusețe tolerează jigniri la adresa concurenților României legate de prezentarea copiilor în costum de baie, (chiar dacă această proba este impusă de către chiar acest organizator), chiar pe  pe pagina oficială a concursului unde continuă discuțiile injurioase cu diverși conaționali, pe deasupra acesta promite eliminarea modelelor profesioniste de pe podiumul câștigătorilor;  mai mult, s-a încercat ca delegația României să fie cazată arbitrar în condiții de două stele, chiar dacă prețul a fost achitat pentru 4 stele. Această situație  fiind remediată a două zi de către staff-ul delegației.     

(Sursa : Facebook)

Astfel românii sunt acuzați că strică business-ul acestui concurs de frumusețe deoarece conform organizatorului „ celelate  țări nu doresc să mai  participe românii de la școli de modeling de prestigiu pentru că pare un concurs între români” . Gala concursului care anul trecut s-a ținut în România pentru că au fost românii câștigătorii ai acestui concurs, anul acesta a fost anulată deoarece din nou, anul 2023 s-a lăsat cu premii pentru designerii români și modelele din România. De asemenea , s-a cerut ștergerea paginii oficiale a acestui concurs pe România pe motiv că „celelalte țări se vor speria de succesul, frumusețea și ședințele foto realizate de către români”

(Sursa : Facebook)

Acestea fiind spuse, cum să vrei să te înscri la un concurs când ști din start că vei fi dat la o parte  de pe podium, doar pentru că ești bun!

(Sursa : Facebook)

Fără cuvinte…

În aceste condiții, Școlile de modeling precum și designerii din Delegația României  implicați în acest eveniment își transmit indignarea și astfel o mare parte, s-au reorientat la alte evenimente care îi onoreaza!

(Sursa : Facebook)

România rămâne frumoasă și câștigătoare fără implicarea sa în jocurile de culise a unui organizator oneros.

 

Succes România!