DIAMOND Fashion Week prima ediție la Dubai 

0
185

Iată că mai este puțin și se va desfășura cel mai frumos eveniment al începutului de an, DIAMOND Fashion Week Dubai 2024 organizat la înălțime la propriu, la etajul 73 în sala Albert Ballroom din cadrul hotelului SLS Dubai, dar și pe un yacht mare și luxos din Dubai.
Delegația României este formată din peste 100 de persoane, iar cei mai importanți designeri români, se vor alătura designerilor internaționali, în total fiind 15 designeri de top.

DIAMOND Fashion Week Dubai 2024 – Cel mai frumos eveniment al începutului de an!

Prezentări de modă printre nori la SLS Dubai! Designeri internaționali! Celebrități din Dubai! Ședințe foto la înălțime și pe yacht! Aventură în Safari!

DIAMOND Fashion Week Dubai – Această sărbătoare a creativității și stilului va aduna în Emiratele Arabe Unite designeri prestigioși, vedete internaționale și pasionați de modă din întreaga lume.
Cu prezentări spectaculoase, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oraș, SLS Dubai, acesta va fi cu siguranță un eveniment de reținut.

DIAMOND Fashion Week Dubai 2024 este în colaborare cu AC Elite Academy Dubai; Asociatia Dominium și Events & PR by Cristina Manea.
Prezentatorii evenimentului sunt jurnalista Cristina Manea, Stelian Milu care este si președintele evenimentului, actor, regizor, dar și Reema Mohammed, MC și poet din Dubai.

   

Partenerii media din România sunt: Click, Unica, Famost, CelebriTime Magazine, aflutot.ro, Metropola TV, Inedit TV, Kids Top Model Fashion Magazine alături bineînțeles de partenerii media din Dubai, CBH TIMES, Justyna’s Place, D Fashion Magazine.

La eveniment, vor fi prezenți importanți invitați speciali din Dubai precum cântărețul Abdullah Al Saadi, Sara Bendida – Miss International Global Algeria, Leisha Naik – Fashion Stylist Dubai, Houra Mir – model, influencer, Anamaria Babau – deținătoarea agenției de modele AC Elite Academy Dubai, Miss World Top Model 2022, Miss Europe 2021, Ahmed Al Hosani – Ambasador cultural TABC, Simba Louis Chiwera – Model.

Designerii și brand-urile prezente la eveniment, sunt: Cătălin Botezatu care va prezenta o colecție pentru copii și una pentru adulți precum si o colectie a brandului AMAVI, Walid Atallah, Miau by Clara Rotescu, Dimenssio by Sahar Bonyapour, Alice Mekker, Loski by Roxana Mișaca , Elly Dubai, Vivianne Mode by Mirela Baicu, Saherez Maz, Him by Stelian Milu, Salvador Patrik by Dora Sălăjan,  Golden Aura by Zlata, Sipet de Sidef by Andreea Tocan, Lxy Atelier by Klaudia Niziotek.

 

Pentru ca show-ul să fie complet, au răspuns invitației, cântăreți de elită din Dubai și din România: Ayona, Khaled Hajjar, Raisandra.

Momente de neuitat la SLS Dubai și pe yachtul Virginia unde show-ul de modă va continua la cele mai înalte standarde!

Oda eleganței și luxului: DIAMOND Fashion Week Dubai 2024 promite să ofere o experiență unică în sfera modei prin combinația sa perfectă de eleganță și lux. Cele mai recente colecții ale designerilor de top vor fi prezentate pe podiumul înconjurat de cerul strălucitor al Dubaiului.

DIAMOND Fashion Week Dubai 2024 va transforma începutul anului într-o poveste magică, plină de eleganță și pasiune pentru modă. Cu designeri renumiți, vedete internaționale și o atmosferă de lux absolut, acest eveniment se va remarca!