Sheraton Bucharest Hotel

0
705

Situat în centrul oraşului Bucureşti, la câţiva paşi de principalele hub-uri de transport public și atracții turistice printre care: Muzeul Grigore Antipa, Muzeul Țăranului Român, Ateneul Român, hotelul Sheraton București oferă o gamă completă de facilităţi.

Vă puteţi începe ziua cu un antrenament la centrul fitness sau o sesiune de înot în piscină Skyview Pool SPA, care îşi aşteaptă oaspeţii cu panorama asupra orașului. Piscina încălzită este dotată cu un sistem special de înot contra curent, 3 zone de hidromasaj şi 2 fântâni pentru masaj cervical. Pentru o sesiune completă de răsfăţ e disponibilă și o gama variată de tratamente SPA.

Experienta culinară oferită de restaurantele Avalon, respectiv Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar combină ingrediente atent alese sub coordonarea celebrului Executive Chef Ashlie Dias. De asemenea, hotelul pune la dispoziţie Centro Bar, un lounge bar confortabil, precum şi Centro Cakes, care poate cuceri pe oricine cu deserturile sale sofisticate.

Cele 270 de camere şi apartamente oferă Sheraton Sleep Experience® pentru un somn reconfortant, smart TV şi opţiuni de divertisment în cameră. De la ferestrele panoramice vă puteţi bucura de o priveliște superbă asupra oraşului şi de apusuri de soare de poveste.

Întodeauna atenți la nevoile oaspeților noștri, la Sheraton București suntem pregătiți să întâmpinăm și pe cei mai mici dintre aceștia. Copiii vor fi încântați de spectacolul oferit de bucătării iscusiți de la restaurantul Benihana, vor savura delicioasele deserturi Centro Cakes, se vor bucura de o bălăceală pe cinste la piscină acoperită a hotelului sau se vor relaxa admirând orașul de la ferestrele panoramice din cameră. Restaurantele hotelului oferă meniuri speciale pentru cei mici iar în cadrul evenimentelor organizate, aceștia se pot bucură alături de personajele favorite la locurile de joacă special amenajate. Familiile cu copii se pot distra în cadrul sesiunilor de “Sushi training”  special organizate pentru cei care doresc să învețe să prepare deliciosul sushi.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de e-mail : sales@sheratonbucharest.com sau la: 021 201 5000

 

www.sheratonbucharest.com