Paris Fashion Week – un vis împlinit!

0
767

Cei mai de seamă designeri români vor avea prezentările colecțiilor lor la Săptămâna modei de la Paris în cadrul Hotelului Ritz Paris pe data de 2 Martie.

Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii împreună cu Guvernul României organizează acest eveniment la care sunt prezentate colecțiile designerilor români: Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Denis Predescu, Cristallini etc. În cadrul acestui eveniment va fi prezentată și o colecție pentru copii și adolescenți semnată Clara Rotescu în care vom fi reprezentați de modele copii și adolescenți de la Kids Model Agency și școlite de Kids Model Academy.

Unii dintre cei mai frumoși copii ai României, vor prezenta în cadrul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri, Hotel Ritz Paris – Salon Vandome, colecția designerului Clara Rotescu din cadrul Paris Fashion Week.

Grandoare, modă și copilărie! Pregătirea acestor modele este realizată de către modelul Lili Stan de la școala Kids Model Academy care împreună cu cea mai mare și prestigioasă agenție de modele pentru copii din România , Kids Model Agency a făcut posibilă participarea acestor copii la unul dintre cele mai mari evenimente de modă din lume, Paris Fashion Week!

Să le urăm succes și sa îi prezentăm:

 Andreas  Anastasia Bianca D. Eliza   Cristina. Fineas Diana Ioana  Bianca R. Maria   Adanya