Cei mai frumoși copii ai României la Săptămâna Modei de la Milano.

0
871
SĂPTĂMÂNA MODEI DE LA MILANO!
Când auzi aceste cuvinte, te gândești cu siguranță la top-ul prezentărilor de modă și al modelelor prezentate într-o capitală a frumuseții! În perioada 25 – 27 Februarie, în cadrul Săptămânii modei de la Milano, vor fi prezenți și copiii frumoși ai României datorită unor școli de modele excepționale care prin seriozitatea și profesionalismul cu care se ocupă de elevii lor, au ajuns facă posibilă participarea modelelor , copii și adolescenți la „Milano Fashion Week”.
Directorul Național , Iolanda Deca împreună cu Rosario Stagno – președinte al festivalului AUTORIGOLDI International Fashion Week Milano, au făcut posibilă participarea frumuseților românești, absolvente ale școlilor : Kids Model Academy, Move Art Project Academy, Școala Micilor Vedete, Losky Modeling Agency.
Autorigoldi International Fashion Week se află la a VI- a ediție și se va desfășura în showroom-ul Skoda din Milano aducând în prim plan designeri, stiliști, modele, cântăreți, și mult public. La Săptămâna Modei de la Milano vor fi multe prezentări de modă, mulți designeri însă evenimentele organizate se disting prin spațiile enorme și infrastructura din cadrul acestora sau Sălile de conferință din diverse locații și sărăcia în tehnică și infrastructură. Chiar și la Săptămânile de Modă internaționale se întâmplă sâ vedem evenimente în care nu totul este la superlativ însa Autorigoldi International Fashion Week se dinstinge prin calitate, amploare, profesionalism și ne mândrim să vedem modele din România și designerii participând la acest eveniment.
Rosario Stagno împreună cu o echipa de profesioniști dintre care amintim: Enzo Ferdinando Stagno (Director Presă), Rafael Venuti (Web Graphic Director), Svety Sol (coregraf), Bonny Cesari (Director Național Italia), Iolanda Deca (Director Național România) Celebrity Beauty by Roberto Petroccia, Michel Padua (Video),  Sabino Di Cianno (video),  Riccardo Novarini (foto) și Pippo Failla (foto), realizează unul dintre cele mai grandioase evenimente în care pe parcursul a trei zile vor realiza ședințe foto, prezentări de modă și prezentări de modă transmise de TV Italia cu 50 de modele de top internaționale, 47 de modele din România, 17 designeri internaționali.
În cadrul evenimentului pe lîngă modelele participante va evolua și invitat special,din România,  solista adolescentă Raisandra care va susține unul dintre recitalurile extraordinare din cadrul Autorigoldi Internațional Fashion Week – Milano 2023. 
Înainte însă de a le ura succes și multe aplauze modelelor noastre, vi le prezentăm remarcând frumusețea acestora si calitățile lor fizice evidente:
 Yasemin Rebecca  Sara Theodora Teodora P. Maria R.  Maria   Mihai  Miruna  Patrik Raisa  Maria Caterina marco   Mara Jessica Jasmina Isabela  Diana Diana P.  DeliaDaria  Dalia Cristina  Bianca  Elena  Erica P. Erika Ingrid Ioana    Raymond
 Ary Andreea  Andreas Ana Ana Maria  Alys  Alesia  Alesia R.  Alesia C.  Adela  Bianca M. Andra