Romania la Milano Fashion Week

0
464
Designeri și modele de top din România la săptămâna modei din Milano
În perioada 25-27 februarie 2023, 43 de modele și 6 designeri din România au făcut furori în capitala modei din Milano. Evenimentul intitulat Autorigoldi International Fashion Week Milano, organizat de Rosario Stagno a avut ca protagoniști 17 designeri din România, Olanda, Georgia, Bulgaria, Spania, Italia, Ucraina, Azerbaidjean, Albania.
România sub conducerea directorului național Iolanda Deca și-a adus aportul cu 43 modele de la școlile Hof Media Academy, Kids Model Academy, Move Art Project Academy și 6 designeri : Maria Caterina Imperiale, Loski by Roxana Mișaca, Him by Stelian Milu, Aiko by Ileaba Aiko, Carmen R by Carmen Roată, Ray by Raymond Dinu. Partenerii oficiali media din România au fost Ziarul News și Kids Top Model Fashion Magazine.
Pe 25 februarie, modelele au avut parte de un shooting de excepție pentru designerii români la Catedrala Dom și Galeriile Vittorio Emanuele din Italia. Pe 26 februarie, într-o locație extrem de spațioasă de pe Via Pechio 10, modelele din România au prezentat pentru toți cei 17 designeri iar surpriza serii a fost microrecitalul susținut de românca noastră, Raisandra.
Pe 27 februarie, modelele și designerii au fost invitați să-și prezinte colecțiile într-un platou de televiziune din Milano, urmând ca difuzarea emisiunilor să aibă loc pe postul național Italia Channel 123 în zilele de 11 și 18 martie, începând cu ora 20:00. Emisiunile pot fi urmărite live și pe platforma www.italiachannel.it
Pe tot parcursul evenimentelor, echipa României a beneficiat de o echipă de top din Italia, Celebrity Beauty care s-a ocupat de machiajul și coafura modelelor. La eveniment au fost invitați și câștigătorii categoriei baby din cadrul concursului din Spania -The Best Model of Europe: Patrik Mureșan și Diana Șerban.
Fotografii evenimentului au fost: Pippo Failla, Riccardo Novarini, Roberto Prisco, Massimo Pedrazzoli, Sabino Di Cianno, Sydney Korsse, Gabriel Bradi, Albert Lita și videografii Michel Padua, Domenico Messana.