Frumusețea gingașiei copiilor noștrii!

0
348

Ceea ce face diferența între școlile de modeling este continuitatea elevilor și profesionalismul profesorilor săi.

Am participat zilele trecute la examenul de admitere al elevilor Școlii de modeling Kids Model Academy supervizată de Cătălin Botezatu. Examen care a fost concretizat într-o prezentare de modă prin care elevii și – au arătat priceperea în a defila în fața designerului și a invitaților aflați în sala.

Emoții, crispare, timiditate dar mai ales multă copilărie.

Evenimentul s-a desfășurat la Signature Events, una din locațiile de evenimente din București care în primul rând m-a uimit prin stilul de design deosebit și apoi prin luminozitatea sălii. Elevii au avut vârste cuprinse între 3 și 16 ani iar surpriza evenimentului a fost renunțarea la suzetă a unei micuțe domnișoare chiar în fața designerului și plasarea acesteia în o poșetă în trend cu tendințele actuale, fiind păstrată pentru alte ocazii.

În seara evenimentului am înțeles munca profesorilor acestei școli în a insufla elevilor informațiile necesare pentru a defila pe orice podium dar mai ales pe un podium pe care erai privit de cel mai cunoscut designer român, Cătălin Botezatu. Disciplina elevilor, rapiditatea schimbării ținutelor dar mai ales siguranța zâmbetului sau seriozitatea privirii și-au spus cuvântul în unul din examenele vieții lor. Și spun asta deoarece îți trebuie curaj, seriozitate și mult profesionalism să faci ceea ce au făcut acești elevi.  

Ținutele prezentate au fost cele care sunt prezentate de obicei ca și discipline în această branșă: sport, ținută de zi și ținută de seară.

Frumos, frumos, frumos, doar aceste cuvinte le pot avea în vocabular de această dată și în plus mai pot adaugă multă gingășie.

Kids Model Academy reprezintă cea mai prestidigioasa școală de modeling din România supervizată de designerul Cătălin Botezatu și care se ocupă de elevii săi și după finalizarea cursurilor  implicându-se activ în diverse festivaluri de modă naționale și internaționale și continuând muncă începută cu elevii săi.

Profesorii acestei școli sunt designerul Cătălin Botezatu,  modelul Raluca Andrei, modelul Lili Stan , Actorul Stelian Milu, iar școala desfășoară cursuri în București, Constanța, Brașov.

Dacă vreți să îi gasiți o puteți face pe pagina de facebook : www.facebook.com/kidsmodelacademyromania

și instagram :

www.instagram.com/kidsmodelacademy