Cum ajungi să cunoști actorii

0
280

Hey!

Salut! Sunt tot eu, Tudor. Sunt spectator la Teatrul EXCELSIOR. Așa mă recomand, pentru că vreau să vă povestesc experiența mea cu spectacolele. Desigur, eu sunt deja școlar, dar asta nu are importanță pentru că am observat că la teatru… toată lumea e la fel. Nu se fac diferențe între oamenii mari și oamenii mici – copiii, adică. Și nouă ni se oferă atenție și chiar suntem ascultați. Dar, să vă povestesc ce voiam…
Întâi îmi cer scuze. Am lipsit puțin… mai mult de aici, însă mama a tot spus că ”e prinsă la birou”. Mi-am și imaginat cum o ține ceva legată acolo… Oamenii mari spun că am imaginație și Tata le răspunde mereu că sunt creativ pentru că merg la teatru. Așa o fi… Părinții mei spun că e important să vin la teatru ca să îmi îmbogățesc vocabularul, cultura generală, îndrăzneala și imaginația. Merg de ceva timp la teatru, deci presupun că sunt pe cale să mă îmbogățesc!
Acum voiam să vă împărtășesc ceva supermegatare: la teatru chiar poți să îi cunoști pe actori!
Am fost recent (adică de curând) la spectacolul ”Prâslea cel voinic și merele de aur”. Chiar merită să vedeți spectacolul. Am înțeles că Prâslea e un fel de… bunicul lui Superman. Desigur, el nu a trăit la oraș și era în căutare de mere de aur, nu de puteri de teleportare, dar așa era pe vremuri. E foarte interesant! Le-am povestit despre spectacol tuturor colegilor mei de la școală!
Mie mi-a plăcut foarte mult! Și chiar mi-au dat lacrimile la final, când a trebuit să ne despărțim de actori, atât de mult mă prinsese povestea. La final, după aplauze, actorii ne-au făcut semn de ”la revedere” și am simțit că ei sunt deja aproape prietenii mei. Mi-am șters repede lacrimile pentru că în fața mea era o tipă drăguță de vreo 8-9 ani și ea părea o fire mai independentă. Dar asta e altă poveste!
Totuși, Mama și Tata au văzut emoția mea și m-au întrebat dacă vreau să așteptăm și să cunosc actorii. Mi-au spus că îi pot chiar ruga să îmi dea autograf. Așa că, la ieșirea de la cabine, am așteptat cam 15 minute după finalul aplauzelor și… i-am văzut pe toți! Autograf înseamnă că mi-au scris un gând, o urare, ceva doar pentru mine și s-au și semnat.
Actorii de la teatrul EXCELSIOR sunt foarte amabili. I-am rugat să îmi dea autograf chiar pe caietul de engleză, pentru că știu că într-o bună zi ei vor deveni celebri în toaaaaată lumea, nu doar la noi în țară unde deja au foarte multe premii.
Deci, dacă și voi vreți că cunoașteți actori adevărați, care vă pot oferi autografe dacă nu sunteți foaaarte insistenți și dacă sunteți politicoși, eu zic să mergeți la EXCELSIOR. Eu cred că după perioada aceasta cu măști, distanță și școala on-line se bucură și ei să ne vadă de aproape pe noi, spetatorii și să primească mulțumirile noastre pentru că fără ei, copilăria noastră ar fi mult mai săracă: în vocabular, cultură generală, îndrăzneală și imaginație.