Frumusețea spune totul!

0
202

Brandul Loski by Roxana Mișaca a realizat campania foto a colecției “Flamenquita” în Lloret de Mar, Spania. Dacă va întrebați de ce această locație veți înțelege în momentul în care vă veți uita la fotografiile realizate și veți vedea ideea colecției, materialele folosite și imprimeurile aflate pe aceste materiale.

 

 

Designerul care a câștigat premiul pentru „Cel mai bun designer” și „Cea mai bună colecție”   în cadrul concursului “The Best Model of Universe”, Roxana Mișaca,  a creat și realizat colecția de rochițe pentru tinerele domnișoare din dorința de a aduce culoare și veselie în costumul micuțelor modele. Modelele care au pozat sunt din România și sunt absolvente a școlilor de modeling Kids Model Academy și Moveart Project Academy iar noi menționăm numele acestora: Anissia, Riana, Andreea, Ariana, Mara, Mateea, Emma, Nadia, Iliana, Maria, Ioana, Ingrid, Anastasia, Julia, Michelle, Sofia, Sabrina, Nicoleta, Sarah, Eva, Antonia, Selena.

 

Locația aleasă a fost plaja stâncoasă a stațiunii Lloret de Mar din Spania, fotografiile fiind realizate de Sabbino di Cianno. Directorul național al acestei campanii a fost Iolanda Deca, staff-ul fiind format din actorul Stelian Milu și Constantin Ilasi.

Pasiune, frumusețe și gingășie exprimată în ochii unor copii care au realizat o sedință foto extraordinară și mai ales dificila pentru anii lor. Felicitări!