Tinerii designeri români la „The Best Model of Europe”

0
499

Zilele trecute s-a desfășurat lângă Barcelona la LLoret del Mar, cel mai mare concurs de frumusețe din Europa. La acest concurs însă au participat și tinerii designeri, cu câte o colecție pe care jurații au premiat-o în funcție de ceea ce au văzut pe scenă. În concursul designerilor s-au înscris tineri designeri sau designeri consacrați din Italia, Albania, Belgia, Ucraina, România, Croația, Spania, Bulgaria etc.

Tinerii designeri români au pășit cu dreptul la acest concurs căci au luat cele mai însemnate premii și cele mai numeroase. Astfel au fost premiați tinerii designeri:

Alexia Dedu cu Premiul „Excellence Fashion Collection”

Raymond Dinu  cu Premiul „Best Emerging Designer”

Karina Sandulescu cu Premiul „Best Young Designer”

Maria Caterina Imperiale  cu Premiul „Best Innovative Designer” și Premiul „Best Collection”

Inga Valerie by Inga Avissar  cu Premiul „Best Excellence In Creation” și i-a fost oferită Pictura „The Grand Prize of Honor from JUAN LUIS JARDI”   

Miu cu Premiul „ Best Designer” , Premiul „Best Elegant Collection” , și Premiul „Best Excelence in Luxury Collection” .

Am văzut materiale de calitate, talent, inovativitate si mai ales multă joaca deoarece designerii au vârsta cuprinsa între 8 și 16 ani.

Noi vom sta cu ochii pe ei pentru a vedea ce se va întampla cu ei in viitor, insa le urăm felicitări si mult noroc în continuare.