Cei mai frumoși copii la „The Best Model of Europe 2022”

0
603

Când vrei să vezi frumusețe și gingășie te duci la cel mai mare concurs de frumusețe din Europa, „The Best Model of Europe” care se desfășoară de 10 ani la LLoret del Mar lângă Barcelona. Așa că mi-am luat valiza cu cele de trebuință și am pornit la drum ca o capra fashionista căci nu degeaba mă numesc Căprița Jijique.  Am behait un pic căci am dat peste o foarte mare înghesuială la acest concurs: mulți concurenți , mulți părinți, mulți susținători; în jur de 600 de persoană la păscut, că să spun așa! M-am instalat pe rândul din față ca să văd foaaaaarte bine și am dat cu ochii de prima categorie , Categoria Baby, pișpirici și pișpirele miiiici de la 4 la 8 ani, care mi-au încântat ochii și mai ales mi-au bucurat sufletul căci au obținut cele mai bune premii, dovedind încă odată că frumusețea și acadeaua au fost aduse în lumea asta de către români.

Concursul a avut trei probe în selecție : proba tricourilor, proba costumului de baie și proba costumului de seară. Iar câștigătorii au fost:

Dinu Philip care a câștigat Premiul „Angel of Europe”

 

Diana Șerban, câștigătoare a Locului I „The Best Model Of Europe” și a Premiului „European Beauty”,

Anisia Anton , castigatoare a Locului II „The Best Model Of Europe” si a Locului IV „The Best Model Of Europe – România”

 

Emma Condurovici câștigătoare a Locului I „The Best Model Of Europe – România”,

Theea Dorin câștigătoare a Locului III „The Best Model Of Europe” și a Locului III „The Best Model Of Europe – România”,

Anastasia Dumitru câștigătoare a Locului IV „The Best Model Of Europe” și a Locului V „The Best Model Of Europe – România”,

Natalia Ofir câștigătoare a Premiului „European Beauty” – Medalia de aur,

Andreas Micu câștigător al Locului II „The Best Model Of Europe”,         

Rusu Fineas câștigător al Locului I Fotogenie,

Rusu Adanya câștigătoare a Locului III Fotogenie,

Bulie Ingrid câștigătoare a Locului II „The Best Model Of Europe – România”, 

Nastasoiu Ema  – Premiul Fotogenic – Medalia de aur,

Anisia Pascaru – Premiul Fotogenic – Medalia de Argint.

Iar cel mai frumos copil din categoria baby a fost ales nimeni altul decât ……… Patrik Mureșan câștigând „The Best Model Of Europe 2022 – Baby Category”  și fiind ales și Brand Ambasador al brandului Maria Caterina Imperiale.

 

Iar eu am urcat într-o caleașcă și m-am dus urgent acasă!

Considera-ți-va pupați de către Căprița Jijique de aici de la „ The Best Model Of Europe 2022”.