Paris Fashion Week – visul oricărui model să prezinte la aceasta săptămână a modei.

0
328

    În lumea modei sunt câteva date și orașe care nu pot fi ratate, respectiv Săptămânile modei la Paris, Milano, New York și Berlin. Prezentări de modă, locații extravagante, designeri celebrii, vedete internaționale și multe modele. România este prezentă la fiecare din aceste săptămâni ale modei cu diverși designeri, de obicei fiind prezenți cei mai cunoscuți designeri români precum și diverse branduri naționale de design vestimentar. Locațiile sunt alese pe sprânceană, iar modelele sunt de obicei unele internaționale și de puține ori manechine din Romania.

O fiu întrebat de ce se întâmplă acest lucru, și de ce nu putem ne prezentăm și noi cu modelele noastre. Răspunsul este unul simplu: Costuri pentru cazare, masă, training precum și taxa de participare ca și agenție de modele la aceste târguri sau ca și model .

Dar revenim la Paris Fashion Week și la participarea României la această săptămână a modei internaționale. Pe 3 martie va avea loc un eveniment în cadrul Hotelului Ritz din Paris care face parte din seria de prezentări de moda din cadrul Paris Fashion Week 2022 la care vor participa și designerii români respectiv Catalin Botezatu, Clara Rotescu și brandul Ambar Studio.

În cadrul evenimentului va fi prezentată colecția de rochițe pentru copii Miau Kids by Clara Rotescu.

În cadrul acestui fashion show vom avea singurele modele – copii din România prezente la această săptămână.

Agenția care a reușit aceasta performanță este cea mai mare agenție pentru copii din Romania, Kids Model Agency iar modele sunt școlite la cea mai prestigioasa scoală de modele , Kids Model Academy – Romania.

Am intrat puțin în culisele acestei agenții și am aflat sunt 10 modele, de diverse vârste, din diverse zone ale tării, cel mai mic model având vârsta de 5 ani.

Locația aleasă este unul din cele mai celebre palate din Paris și anume Hotel Ritz din Place Vandome, iar evenimentul se anunță a fi unul de zile mari.

Revista noastră este unul din partenerii media ai evenimentul care va transmite multe informații din culisele Paris Fashion Week 2022.

Succes modelelor și designerilor români prezenți la acest eveniment și rămâne ne auzim în curând cu multe informații.

A bientot sau pe curând!