Horoscop Mai 2021

Horoscopul Căpritzelor semnat de astroloaga Căpritza Jijique.

0
149

Tuturor zodiilor le va merge mai bine în următoarele două luni, sau cel puțin asta arată horoscopul primăverii 2021.

Chiar dacă nu vor fi câștiguri spectaculoase și schimbări mari peste noapte, veștile cu adevărat bune, speranțele și șansele mari vor sosi în lunile aprilie și mai datorită lui Jupiter și lui Venus.

Să începem!

Berbec

În luna aprilie viaţa poate părea mai complicată pentru că programul tău zilnic este tot mai încărcat, însă !!! eforturile tale sunt răsplătite după cum bine meriţi. Abia la mijlocul lunii aprilie te bucuri de o pauză. Pentru luna mai nu trebuie să te aștepți la schimbări prea mari, dar te vei bucura perioade mai liniștite, mai relaxate. O perioadă bună pentru școală o poți avea datorită lui Jupiter. Jupiter este un astru capricios şi instabil, dar influenţa lui va fi benefică în următoarele săptămâni. Copiii pe care îi vei întâlni, prietenii pe care ţi-i vei face curând, te pot îndruma spre succes la școală și la învățătură.

Taur

Luptă pentru armonie! Primăvara începe cu muncă și economii, cu un program mai încărcat și compromisuri. Dar acesta este doar începutul, pentru că lucrurile se schimbă din 14 aprilie când Venus ajunge în zodia ta.

Vei fi mult mai norocoasă/norocos decât ești oricum de obicei. Profită din plin de această ocazie pentru că planurile tale se pot schimba în bine. După data de 11 mai când va fi Lună nouă în zodia ta, începe o perioadă prosperă care va restabili armonia în viața ta. Călătoriţi mai mult împreună cu părinții si munciţi cot la cot cu aceștia!

Gemeni

Astrele vă vor proteja familia în următoarele luni, iar primăvara aceasta îți poate aduce surprize frumoase în ceea ce privește planurile făcute împreună cu aceștia. Marile evenimente din următoarele luni sunt toate legate de planurile voastre de familie. În ceea ce privește șansele de reușită la școală și la învățătură Căpritza Jijique îți recomandă să începi să citești mai mult și să mai uiți din când în când să te joci pe telefon. Ia-ți familia și faceți o excursie în apropierea casei voastre! O să prină bine tuturor!

Rac

O perioadă bună pentru schimbări. Poate că a sosit perioada cea mai bună să mai faci și altceva pentru că te-ai cam plictisit cei drept. Ai putea să începi o carte nouă. Sau să îți găsești un nou hobby. Saaaau să îți faci curat in garderobă. Sau să te înscrii într-un concurs. Oricum ar fi, racii nu se înțeleg deloc cu pandemia și statul în casă. În luna aprilie o colegă de clasă ar putea să aibă nevoie de sfaturile tale, iar dacă dispui de răbdare s-ar putea să deveniți chiar cele mai bune prietene!

Leu

Pune accentul pe dorințele tale personale! Va fi o primăvară destul de echilibrată pentru zodia ta, cu mai puține evenimente wow, dar cu mai multe șanse să realizezi planurile personale cele mai importante. La școală nu vor merge toate strună, însă rămâi ambițioasă/ambițios orice ar fi!!! Adună resurse interioare pentru a te concentra pe dorințele tale cele mai dragi. Ele sunt cele mai importante! Cea mai bună perioadă va începe după 10 aprilie, când Soarele este în Berbec și dă un impuls activităților tale.

Fecioară

Evită situațiile dificile la joacă. Te aşteaptă câteva momente mai tensionate în luna aprilie. Te vei confrunta cu situaţii în care vei fi tentată/tentat să iei decizii rapide, fără să te gândeşti prea mult la consecinţe. Dacă vrei să faci ceva deosebit şi să te remarci, grăbind lucrurile, s-ar putea să îţi construieşti o imagine care să nu îți facă cinste. Diplomaţia şi răbdarea trebuie să fie cuvintele cheie în orice situaţie delicată de la locul de joacă, de la școală și din viață în general. Nu răspundem niciodată cu răutate răutăcioșilor. Le arătăm bunătate și ne vedem de drum, răsuflând ușurați!

Balanță

Vei face progrese pas cu pas. Configuraţia astrelor din următoarele doua luni îţi este favorabilă din toate punctele de vedere. Te vei bucura de stabilitate şi de un progres lent, dar susţinut. Te aşteaptă o primăvară mult mai bună din punct de vedere al recunoașterii meritelor la școală. Realizări neaşteptate în plan personal te vor ajuta să capeţi mai multă încredere în tine şi să te aventurezi spre un domeniu nou. Luna nouă din Taur, din data de 11 mai, pare să deschidă calea către o șansă mare. Poate că îți vei schimba școala sau vei începe ceva cursuri noi!

Scorpion

Vei merge pe o cale mai sigură.

Jupiter arată că norocul poate veni din surse neștiute. Un prieten, un frate sau un protector vor fi alături de tine și îți vor arăta șanse și direcții noi. Primăvara va fi o perioadă destul de stabilă și veștile bune nu vor fi deloc puține! Toate eforturile şi toate ambiţiile tale de la începutul anului încep să fie răsplătite din lunile aprilie și mai când Jupiter anunță vremuri foarte prospere.

Fii deschis/ă față de oamenii în care ai încredere și mereu vor apărea noi oportunități să îți exersezi pasiunile!

Săgetător

Progresezi și încep să se vadă rezultatele.

Dacă la începutul primăverii lucrurile par că stagnează, după data de 10 aprilie se anunță zile promiţătoare. Relaţiile cu profesorii vor fi la cote maxime deoarece vei fi dornic de informație și vei absorbi ca un burete orice e nou pentru urechile tale. Vei profita din plin de propunerile lor de a merge la concursuri/olimpiade. Încearcă să construieşti un fundament solid pe care să te bazezi când vei avea ocazia să arăți tot ce ai învățat. Progresul de care te bucuri la școală, nu se reflectă însă şi pe plan personal. Din contră, este posibil ca ambiţiile tale și orele de lectură să te afecteze. De aceea, ar fi bine să te revanșezi cu ore de relaxare sau de joacă.

Capricorn

Ai nevoie de afecțiune și de liniște. Ambiţia şi munca ta vor fi puse la încercare în această primăvară. Vei trece prin momente în care vei simţi că nimic nu merge bine și tentația de a face alegeri greşite va fi mare. Fii atent/ă la deciziile pe care le iei pentru că lucrurile doar par a fi negre. De fapt, în spatele oricărei provocări există șansa de a învăța ceva. Așadar trebuie să știi cum să profiți de ele. Familia îți este alături orice ar fi, așa că, oricând ți-e greu alege să vorbești cu unul dintre părinți sau convoacă un consiliu de familie dacă simți că ai nevoie de mai multe păreri!

Vărsător

Pierderile se vor recupera!

Obişnuit/ă să obţii mereu ceea ce doreşti şi să rezolvi totul rapid, începutul lunii aprilie te poate dezamăgi. Este posibil să pierzi niște ocazii sau lucruri de care ai fi avut nevoie. Fii optimist/ă şi vei trece peste toate! Marte atrage după sine tot felul de obstacole, amânări şi refuzuri la care nu te aşteptai. În toată această perioadă ar fi bine să te fereşti să faci schimbări mari la sistemul de învățare sau să te implici  în proiecte care nu au şanse prea mari de izbândă. Luna mai vine din urmă și răzbună toate zilele nefaste. Vărsătorii vor fi vedetele în mai!

Pești

Evită situațiile complicate din viața de familie.

Păstrează-ţi răbdarea şi acţionează prudent în orice situaţie dificilă. Discuțiile cu părinții pot avea consecinţe neplăcute dacă nu reuşeşti să le rezolvi la timp. Poate că uneori planurile tale nu coincid cu cele ale părinților tăi, dar cu puțin efort veți găsi o cale de înțelegere care să mulțumească pe toată lumea. Aprilie va fi genul ăla de lună în care momentele dificile vor alterna cu zile pline de fericire, cu certuri furtunoase şi apoi împăcări și cadouri sub formă de prăjituri. Vremea mai frumoasă din luna mai, plimbările și poate chiar și o mică vacanță îţi vor aduce liniştea pe care o cauţi şi armonia în familie. Până la urmă ei sunt cei ce întotdeauna te ajută, fără rezerve!

 

Am spus:

Be he he!

Semnez si certific eu, Căpritza Jijique!