Horoscop iunie 2021

0
229

Berbec:

Este posibil ca în iunie să decideți să schimbați locul de joca. Acordați atenție găsirii informațiilor importante pentru voi si mai ales asupra jucariilor care va fac placere.

A doua jumătate a lunii va fi mai tensionată, puteți fi atrași în conflicte, certuri și probleme ale altor copii, iar asta vă va distrage de la propriile voastre jocuri. Deveniți mai vulnerabili, mai sensibili, predispuși la empatie, așa că insensibilitatea și grosolănimea altcuiva poate răni. Acest lucru poate afecta relațiile cu cei dragi. Rămâneți mai curând departe de companiilor zgomotoase și reduceți comunicarea pentru o vreme!

Taur

Prima săptămână e una în care puteți înainta, puteți rezolva lucruri. Tot acum, veți avea ocazia să creați o bază bună pentru viitor, să negociați, să picați cu alții de acord asupra problemelor importante, să faceți planuri strategice și să stabilizați situația la locul de joaca.

După 8, trebuie să acționați prudent, să evitați conflicte, dispute. Acesta este și perioadă nefavorabilă pentruexcursii sau tabere.

Este foarte probabil ca cineva din mediul vostru să vă submineze autoritatea din cauza invidiei, așa că nu ar trebui să fiți prea sinceri și să vă lăudați cu realizările voastre. Fiți discreți și precauți!

În ultima săptămână de iunie vă sfătuiesc să fiți prudenți la drum și la activitățile sportive. Orice exces poate dăuna grav sănătății.

Gemeni

În iunie va trebui să acționați constant, dar în același timp să învățați să vă economisiți energia. Totul va începe cu pași mici, cu idei proaspete interesante. Nu va fi timp să vă relaxați, dar totuși trebuie să o faceți periodic. Faptul că veți dori să fiți primii care să aveți dreptul la replică sau la inițiative, o să deranjeze pe ceilalți și se pot ivi conflicte. Astfel, cu precădere până pe 8, este o perioadă foarte favorabilă pentru organizarea de jocuri noi sau întâlniri importante la locul de joaca.

Între 11-25 iunie, drept e că veți fi sociabili și activi, așa că ar trebui să corelați toate acțiunile, toate capacitățile, ba să mai și cereți sfaturile altora. Orice activități din această perioadă sunt ineficiente și nu vor da rezultatele așteptate sau vor necesita mai mult efort și cheltuieli decât vă așteptați.

Rac

Nu va fi o lună ușoară, deși în prima săptămână veți fi susținuți astral, cel puțin la scoala.

Ca stare de spirit, după 8 veți  dori mai curând o analiză a trecutului și prezentului, veți dori să vă înțelegeți propriile sentimente, să aflați care este scopul și misiunea-n viața asta. Ceea ce se întâmplă în lume, ceea ce nu vă privește în mod direct, se va estompa în fundal și veți deveni doar observatori. O stare de visare v-ar putea cuprinde, dar e esențial să nu rămâneți mult timp în ea pentru că vă vulnerabilizează. Veți fi sensibili la critici, bârfe și nu veți răspunde în mod adecvat la ceea ce se întâmplă. Va exista tendința de a exagera pericolul, de a ceda sentimentelor, temerilor, lucruri care vă vor împiedica să construiți o linie corectă de comportament. Această perioadă ar fi mai potrivită pentru vacanță, creativitate individuală și odihnă sau preocupare de afacerile personale și cam atât. Trebuie să fiți extrem de reținuți în declarații, idei, gânduri, deoarece ele pot fi interpretate greșit de ceilalți.

O perioadă mai favorabilă vine spre sfârșitul lunii iunie, dar și atunci, un exces de energie poate aduce o creștere a agresivității, a intoleranței, atât din partea celorlalți, cât și a voastră.

Leu

Contradictorie perioadă, plină de evenimente și experiențe atât pozitive, cât și negative! Acest lucru va fi vizibil nu numai în sfera socială, ci și în domeniul profesional. Pur și simplu nu veți avea timp să vă plictisiți.

Veți fi înconjurați constant de oameni, iar cercul de comunicare se extinde semnificativ și casa vă va deveni un loc de întâlnire. Comunicarea activă va ridica starea de spirit emoțională și creativă și veți reuși să aruncați povara mentală de pe umeri

În a doua jumătate a lunii, ciuliți urechile deoarece cineva din mediul apropiat vă poate împiedica planurile, profita de eșecuri și submina poziția. Conflictele, disputele pot provoca sentimente puternice și transformări spirituale. În această perioadă, relațiile afective ajung într-un impas.

Poate că veți putea neutraliza consecințele acestor necazuri în decanul al treilea care se va dovedi mai calm și mai stabil. Luați în considerare ideea că, în ultimele zile de iunie ar putea veni o stare apăsătoare, în urma unor situații dificile care necesită  decizii și acțiuni radicale.

Fecioara

De orice se poate spune luna asta pentru voi, dar mai puțin despre confort. De acesta nu poate fi vorba. Veți avea însă suficientă putere pentru a vă consolida propriile poziții.

Prima jumătate a lunii va aduce mai multe rezultate și de aceea recomand să organizați atunci toate evenimentele importante,întâlnirile. etc. Concentrarea eforturilor pentru un scop comun va contribui la crearea unei rezerve pentru viitor, la efectuarea unei lucrări organizatorice importante, la planificarea și calcularea pașilor următori. Pe lângă satisfacția morală, veți putea primi și o evaluare a acțiunilor voastre în termeni materiali.

A doua parte a lunii vine cu schimbări și reforme care dau planurile peste cap. În același timp, un nivel scăzut de energie face greu de depășit problemele importante și responsabile. Sugerez amânarea lor dacă se poate. Trebuie acționat mai curajos, mai meticulous și cu pași mici, mai ales că unele proiecte nu vor fi realizate din cauza lipsei de fonduri sau a experienței.

Balanța

Veți avea o oportunitate reală de a vă bucura acasă de o atmosferă plină de armonie și tandrețe. Interesant este faptul că la crearea unei astfel de atmosfere va fi meritul vostru. În același timp, nu intenționați să vă relaxați. Cel mai probabil, veți face o revoluție în viața personală și chiar este o idee bună!

În cea de-a doua decadă a lunii, puteți provoca probleme  cauzate de abuzul de putere sau de dorința de a obține totul rapid. Alții pot fi nemulțumiți de acțiunile și deciziile voastre, vor apărea ciocniri de interese. Nu ar trebui să intrați într-un conflict deschis, ci să permiteți  evenimentelor să se stabilizeze. Va fi foarte dificil să faceți însă asta în relațiile cu cei dragi.

Ultimul decan vine cu  multe rezolvări ale contradicțiilor anterioare, cel mai probabil se va ajunge la un compromis. Ambițiile vor crește și veți stabili obiective înalte

Ultimele 3-4 zile însă, va fi greu să țineți situația sub control și, în plus, atenție la sănătate!

Scorpion

Vă recomand să faceți tot posibilul să vă calmați nervozitatea și iritabilitatea căci, a comenta mereu și tuturor, nu va duce la nimic bun. Folosiți punctele forte existente pentru a întări legăturile vechi și pentru a construi altele noi.

Chiar și cu tensiuni, începutul lunii va fi totuși destul de armonios, veți simți vibrații favorabile, veți putea contacta cu succes pe ceilalți, veți învăța și da examene, veți purta discuții importante și participa la întâlniri, la evenimente. Doar că este posibil să fiți nevoiți să finalizați lucruri vechi neterminate sau să vă întoarceți la proiecte anterioare care pot deveni relevante.

În al doilea decan, probleme neașteptate se pot ivi, invidii, rivalități, conflicte

Din când în când, permiteți-vă să vă lăsați distras de griji și să vă relaxați în compania celor dragi, căci va fi important!

Săgetător

În prima săptămână apare tensiunea și pentru voi și vă puteți trezi acuzați pe nedrept sau pot apărea probleme și dificultăți la finalizarea proiectelor începute anterior.

Nici ultimele 3 zile nu sunt strălucite, căci se pot acutiza bolile, conflictele, iar relațiile afective se pot complica. În ciuda faptului că tot ce înseamnă material va fi o prioritate, este interzis să ignorați necesitatea dezvoltării spirituale. Gândiți-vă la modul în care vă puteți schimba în bine, stabiliți-vă un obiectiv specific și depuneți eforturi pentru a-l atinge. Canalizați energia disponibilă în direcția corectă, începeți să studiați ceea ce vă interesează mult timp, de exemplu, filosofia sau religia. Acest lucru vă va permite să uitați de problemele de sănătate pentru o vreme, mai ales că ele nu vor fi totuși atât de grave,dar nici de neglijat și tratat după ureche.

Capricorn

Vă așteaptă o lună cu încercări, când circumstanțele externe vă vor obliga să abandonați o serie de obiceiuri vechi pentru a vă forma altele noi. Veți fi forțați să vă schimbați rutina zilnică, prioritățile. În primul rând acest lucru se va simți în sfera socială. Găsirea unui limbaj comun cu alții nu este ușor, dar nimic nu este imposibil. Totul e să rezistați impulsurilor, să vă păstrați calmul, să vă ghidați după vocea rațiunii, ignorând emoțiile.

Prima decadă a lunii va fi o perioadă mai armonioasă și veți putea acționa eficient și intenționat. În același timp,intuiția va fi suficient de puternică și acest lucru va ajuta. Veți putea să folosiți în mod corespunzător relațiile bune cu ceilalți pentru a le împărtăși din griji și a-i mai delega și pe ei cu ele.

Afectiv, cei singuri pot cunoaște o persoană înteresantă în timpul acestei luni, dar e esențial să scadă din pretenții și să fie mai toleranți.

Medical, puteți avea probleme , căci forma fizică nu e prea bună. Nu ignorați semnalele de alarmă ale corpului!

Vărsător

Sunteți gata să cuceriți noi culmi, iar condițiile pentru aceasta sunt mai mult decât favorabile. Veți putea obține propriile valori dacă vă bazați pe abilitățile de comunicare, de a cuceri oameni influenți și de a folosi contacte utile la timp. În rest, nu va trebui să ieșiți de pe traseul vostru, este suficient doar să faceți rutina obișnuită, să vă îndepliniți îndatoririle. Luna va fi favorabilă pentru indivizii creativi care nu numai că vor îmbunătăți abilitățile existente, dar vor dobândi altele noi și vor descoperi în sine talentele ascunse.

În schimb, în perioada celui de-al doilea decan, energiile devin dizarmonice și va trebui să depuneți mult mai multe eforturi pentru a obține rezultate. Veți descoperi fără să vreți părțile negative și întunecate ale celorlalti copii și vă veți întrista.

Pești

Interesați-vă de problemele rudelor, în special ale părinților, investiți cât mai mult efort și timp posibil în consolidarea legăturilor de familie, asumați-vă responsabilitatea pentru crearea unei atmosfere pozitive în casă! Iunie este  potrivit pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi, reparații, reamenajarea mobilierului, curățenie generală. Va exista tulburare și excitare emoțională cu care nu vă veți putea obișnui, iar ritmul vieții va deveni mai rapid. Acceptați acest lucru și încercați să vă adaptați la noile circumstanțe externe! În caz contrar, veți deveni ostatici ai unor dispoziții pesimiste.

În prima parte a lunii, veți putea să demonstrați talente și abilități intelectuale. Activitățile de succes vă vor ajuta să compensați toate oportunitățile nerealizate și să duceți la bun sfârșit proiectele începute anterior. Comunicarea cu superiorii va fi eficientă și poate contribui la creșterea carierei și la schimbări în destin. În același timp, o muncă bine făcută va aduce satisfacție, respect și recunoaștere din partea colegilor.

Be he he, va saluta armonios Caprita Jijique