Copiii României la cel mai mare concurs de talente din lume – World Championships of Performing Arts – WCOPA

0
819

 

       

În perioada   28 Iulie – 6 August ,  în Statele Unite ale Americii la Garden Grove, Anaheim echipa României formată din Ioan Valeriu Nae, Andreea Gherghiceanu,  Sofia Alessia Șutru, Mihai Adrian Chirilă, Alexandra Maria Berindei, Alessia Ioana Pavelescu, Maria Caterina Imperiale Dei Principi di Francavilla, Andra Mihalcea, Nicole Bucevschi, Alexandra Mazăre, Andreas Adan Micu, Dalia Maria Florescu și Ariana Raisa Andra Dinu va participa la cel mai mare concurs de talente din lume World Championships of Performing Arts – WCOPA

 

Ei vor participa la diferite secțiuni: voce, instrument, dans, modeling, organizatorii WCOPA acordând anul acesta burse în valoare de 700.000 $.

La acest concurs vor participa 70 de țări din întreaga lume și vor fi în jur de 2500 – 3000 participanți, de aceea este cel mai mare concurs care se desfășoară pe o durată de 10 zile. Copiii  din echipa României vor beneficia de un masterclass de 9 ore cu cei mai mari producători din Hollywood și Los Angeles.

Echipa României a pregătit un dans tradițional românesc cu care se vor prezența la ceremonia oficială de deschidere. Pregătirea acestor copii a fost coordonată de directorul național Iolanda Deca iar momentele artistice sunt sub coordonarea coregrafei Paula Mitru Niculae.

Hai România!