Ce mai face super talentatul Anakin Deneș???

Destul de rapid ți-ai descoperit și o parte din pasiuni pe care nu ai ezitat să le pui în practică. Desenul, muzica, animațiile sunt doar o parte din activitățile în care ți-ai găsit fascinația. Spune-mi, Anakin, cum arată lumea ta, cea creată de tine?

0
471

Bună, Anakin!

Cariera ta a început de la o vârstă foarte fragedă. Mama ta, Nora Deneș, povestea într-un interviu acordat acum câțiva ani unei publicații despre faptul că ai început să vorbești înainte de a putea merge.

Destul de rapid ți-ai descoperit și o parte din pasiuni pe care nu ai ezitat să le pui în practică.

Desenul, muzica, animațiile sunt doar o parte din activitățile în care ți-ai găsit fascinația.

Spune-mi, Anakin, cum arată lumea ta, cea creată de tine?

 

Lumea creată de mine este animată si desenată, colorată și vie, plină de fericire și suspans, lumină și contrast, dimensiuni 2D si 3D și cam atât…

Cât de mult a contat în evoluția ta faptul că ai avut-o pe Nora colegă de scenă, prietenă și mamă?

Faptul că mama mea, Nora, a fost de la bun început alături de mine, m-a format ca pe un fel de mic actor. Poveștile spuse de ea cu multă pasiune si expresivitate mi-au deschis pofta către scenă, către imitarea personajelor de desene animate și mi-au format gustul pentru muzica bună… Eu ascult muzica anilor 80, rock clasic, jazz, blues, compun deja mici piese, trag voci… nu ascult trapul din trendurile muzicale actuale.

Mama a contat enorm și contează în continuare, vorbim aceeași limbă, ne înțelegem minunat, știe toate glumele vârstei de 11 ani! E actuală, cool și ne completăm foarte bine!

Canalul tău de YouTube a ajuns de curând la peste două milioane și jumătate de vizionări. Ce crezi că a adus un număr atât de impresionant de oameni pe canalul tău?

Eu sunt mare fan Spongebob și m-am gândit să refac introducerea serialului în maniera mea. Am postat clipul pe canalul meu și după vreo 5 luni am observat că începe să prindă la publicul internațional. Mi-au scris oameni din toată lumea și s-au abonat la canalul meu Anakin the Artist. Deja mă apropii de 3 milioane de vizualizări cu acest clip și de 6000 abonați, lucru extrem de pozitiv, pentru că și celelalte filmulețe pe care le încarc sunt vizualizate. Pun content des, cam la 1-2 săptămâni, lucrez intens și îmi îmbunătățesc periodic aparatura necesară pentru a crea arta mea.

Care sunt planurile tale de viitor?

Primul pas este un videoclip integral animat de mine pentru o piesă de-a mamei mele, realizată la studiourile DeMoga Music. Apoi mi-am propus sa fac mai multe episoade la serialele mele: Viața lui Anakin și Tipii 300. Apoi aș începe benzile desenate cu personajul creat de mine, Fady. În paralel  voi crea și un clip în care împreună cu mama să imităm 100 de voci de desene animate.

În viitorul îndepărtat mi-ar plăcea enorm să merg în America și să lucrez cu profesioniști în domeniul animației și al regiei de film!

 

Cum reușești să te mobilizezi într-o zi în care nu ai chef să faci nimic constructiv?

Păi, temele nu le consider constructive, nu suport să le fac 🙄😂…cu excepția materiilor mele preferate: teoria muzicală, engleză și orele de desen. Evident că stau ore în șir la birou, lucru care îmi dă libertatea să creez animațiile mele, dar ajung la ore târzii să îmi dau seama că temele sunt nefăcute pentru a doua zi :))))))…E funny, dar maică-mea e disperată!!! Mi-ar plăcea ca școala să mă învețe lucruri cu adevărat constructive, cu care sa mă pot descurca în viață, în pădure, în fața unui ghișeu, în fața unei cereri sau adeverințe…mda…

Ce părere ai despre desenele animate din ziua de astăzi? Ai putea fi tu cel ce va aduce un nou stil în domeniul animației?

 

Eu sincer, cred că da!! Studiez desenele animate actuale, învăț din ele, compar perioadele de creație și de acolo îmi permit libertăți.

Trebuie să știu ce a fost înaintea mea, în așa fel încât să nu copiez și să pot crea ceva nou. Evident, influențele sunt puternice și sunt peste tot, dar cred cu tărie că povestea este miezul, ea contează foarte mult în crearea caracterelor animate!

Un sfat pentru copiii pasionați de orice domeniu care în această perioadă se simt descurajați sau prea puțin susținuți în drumul lor către performanță.

 

Daca aveți un vis, urmați-l cu tărie!! Susținerea este foarte importantă… mama mea este alături de mine din toate punctele de vedere și mă simt extrem de norocos!! Părinții trebuie să vadă talentele copiilor lor și să-i susțină necontenit! Dacă asta nu se întâmplă este dificil, dar cu atât mai mult poate ambiționa un copil să-și urmeze visul!

Nu trebuie să vă descurajați! Luptați, fiți perseverenți și creativi și veți reuși!!