Tocuri julite însă fotografia a meritat efortul sau … când totul e la superlativ!

0
436

În cadrul unuia dintre cele mai grandioase concursuri de frumusețe din lume, „The Best Model of Universe” , directorului național Iolanda Deca i-a venit ideea genială să probeze informațiile acumulate de către modelele aflate în concurs și care au făcut parte din echipa României și să realizeze o ședința foto diferită, dificilă și care a pus la încercare abilitățile acestora precum și profesionalismul lor. Locația aleasă a fost plaja plină de stânci din Lloret de Mar, Spania care a smuls suspine și scrâșnete de dinți precum și tocuri julite și echilibristică pentru modele. Fotograful genial și plin de răbdare Sabino di Cianno, este cel fără de care această ședința foto nu ar fi avut loc. Colecția prezentată a fost realizată de Miau by Clara Rotescu.

 

Superbele modele care au dat dovadă de răbdare și profesionalism au fost: Jasmina, Raisandra, Maria Caterina, Bianca, Ingrid, Eliza, Alexia, Delia, Karina.

 

Încă odată aceste modele au demonstrat că în spatele frumuseții este multă muncă, stăpânire de sine, răbdare și profesionalism .

Bravo, România!