Horoscop luna iulie

0
384

E vară afară, dar e vară și în inimile noastre! Așa am descrie luna iulie pentru majoritatea zodiilor, căci horoscopul acestei luni ne aduce multe vești bune. Multe zodii se bucură de progrese în ceea ce privește învățătura, iar altele savurează momente de relaxare sau clipe romantice. Vă invităm să citiți previziunile astrologice complete ale lunii iulie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop iulie 2021: Berbec

În această lună nativii Berbec strălucesc pe toate planurile. Sunt plini de farmec, cuceritori, au simțul umorului și ajung cu ușurință în centrul atenției tuturor. La școală sau grădiniță au de asemenea succes, reușesc să se impună în față celorlalți copii și au idei bune, productive, care pot fi puse cu ușurință în practică, însă totodată e recomandat să nu se grăbească – graba strică treaba!

Horoscop iulie 2021: Taur

Luna iulie este una a reechilibrării, a împăcărilor și a iertării, iar aceste direcții se referă pe de o parte la relațiile cu cei din jur, iar pe de altă parte la relația cu sine. Nativii vor medita la ceea ce înseamnă viața cu adevărat pentru ei, se vor gândi serios la modul în care doresc să arate viitorul lor și vor începe deja câteva planuri pentru a-și contura noile viziuni.

Horoscop iulie 2021: Gemeni

Viața seamănă cu valurile marii: când sunt calme și primitoare, când sunt agitate și periculoase. Așa va fi și luna iulie pentru acești nativi. Trăiesc intens, cu siguranță nu vor avea timp să se plictisească, iar atenționările Căpriței Jijique se referă doar la păstrarea diplomației. Există riscul să se nască unele tensiuni, din senin, iar nativii Gemeni să se trezească în mijlocul furtunii, fără a fi vina lor. Cu sau fără dreptate în mâna, cert este că trebuie să facă față situației, așadar este recomandat să acționeze cu tact și diplomație, pentru a nu face gesturi, dezvăluiri sau a spune cuvinte care să le aducă regrete mai târziu.

Horoscop iulie 2021: Rac

Luna iulie poate fi una foarte frumoasă, plină de reușite și amintiri fericite dacă nativii Rac își îndreaptă energia și focusul către zonele pozitive din viața lor, și nu către ceea ce le lipsește. Vor avea tendința să exagereze, iar dacă se vor fixa pe partea negativă din viața lor, pot transforma un neajuns sau un obstacol într-o adevărată dramă, ceea ce nu este tocmai de ajutor pentru ei, căci soluțiile nu vor veni imediat.

Horoscop iulie 2021: Leu

În luna iulie nativii Leu vor prezenta unele exacerbări în ceea ce privește personalitatea lor. Nu mai au toleranță față de nedreptate și nici nu vor să se afunde în compromisuri, așadar este posibil să izbucnească față de cei din jur, în special față de persoane care încearcă să îi îngrădească. Astfel de situații tensionate se pot isca atât la școală sau grădiniță cât și acasă, în familie.

Horoscop iulie 2021: Fecioară

Urmează o perioadă propice pe plan financiar pentru nativii Fecioară. Aceștia au noroc la bani, se pot bucura de câștiguri neprevăzute, sau pur și simplu au idei minunate la grădiniță și la școală, prin care pot atrage câștiguri suplimentare.

Horoscop iulie 2021: Balanță

Luna iulie vine cu iz de vacanță. Deși vor fi zile foarte pline la grădiniță sau școală, totuși Balanțele visează cu ochii deschiși la perioada de vacanță, pe care deja o plănuiesc în amănunt. Au nevoie de relaxare, de liniște, de soare și mare, de natură, de mâncare bună și momente frumoase alături de familie și de prieteni.

Horoscop iulie 2021: Scorpion

Pentru nativii Scorpion, luna iulie vine încărcată cu oportunități de a castiga . Fie reușesc să se afirme la grădiniță sau școală, fie câștigă un joc în față părinților acasă.

Horoscop iulie 2021: Săgetător

Nativii Sagetatori pot visa cu ochii deschiși în această lună. Este posibil să ceară apoi prea mult de la realitatea în care trăiesc. Această „situație” le produce un grad de stres, care se va resimți și în viată de zi cu zi , unde se vor trezi în mijlocul unor certuri cu o serie de reproșuri privind comportamentul lor.

Horoscop iulie 2021: Capricorn

Nativii Capricorn petrec luna iulie printre calcule și revizuiri ale perioadei precedente. Doresc să meargă într-o nouă direcție care să le aducă mai mult control și siguranță, așadar vor încerca să analizeze unde au greșit, care sunt alegerile la care e mai bine să renunțe și care sunt acelea cu care vor merge în continuare.

Horoscop iulie 2021: Vărsător

Luna iulie vine încărcată cu multe treburi de făcut, atât la grădiniță sau la școală , cât și în familie. Foarte multe responsabilități, drumuri, muncă suplimentară, noi proiecte se ivesc simultan în această lună. Putem spune că, deși este o perioadă foarte încărcată, este și foarte frumoasă, cu reușite pe toate planurile. Este un succes clădit pe efort, iar nativii Vărsător ar face bine să se organizeze riguros dacă doresc să treacă cu bine această perioadă.

Horoscop iulie 2021: Pești

Astrele aduc noroc financiar pentru nativii Pești, care vor reuși să câștige bani sau bunuri valoroase prin diverse metode. Fie vor fi avansați la grădiniță sau la școală, fie se va elibera un post de conducere pe care vor fi numiți chiar ei, alțîi pot câștiga un concurs.

Be , he , he va salută cu răcoare Căpriță Jijique