Delicatețea unui zâmbet!

0
334

Este din București și are 12 ani, am întâlnit-o la Paris pentru că acolo se întalnește cu alte modele și designeri.

O cheamă Alessia Stoica și face parte din delegația României la Paris Fashion Week. Alessia este model internațional, cu numeroase catwalkuri la show-uri și festivaluri de modă la activ. Londra, Milano, New York, Moscova, Valencia, București sunt câteva din orașele în care a prezentat.

Chiar dacă pare o fetiță firavă și sensibilă pot spune că această fetiță are un program foarte încărcat cu ședințe foto, coafură, prezentări de modă iarăși  ședințe foto, castinguri etc. Ne-am strecurat și noi în programul ei și pe când era în pauză unei ședințe foto am realizat un interviu cu frumoasa Alessia.

– Cum ți se pare Parisul și cum e să participi la Paris Fashion Week?

– E minunant aici și este un alt vibe. Ceea ce se întâmplă este de neexprimat în cuvinte. Mi Nu Nat.

– Spune-ne unde ai prezentat ca și model român și pentru ce designer.

– Am prezentat la Hotel Ritz iar designerul pentru care am prezentat este Clara Rotescu, reprezentând România în cadrul Paris Fashion Week . Pe această cale îi mulțumesc Clarei Rotescu pentru rochia superbă și pentru că m-a ales să fac parte din modele care au prezentat la Ritz colecția Miau by Clara Rotescu.

– Alessia ce te definește pe tine și ceea ce faci?

– În primul rând eu am încredere în mine și în ceea ce fac și orice obstacol apare în viață încerc să îl depășesc pentru că din greșeli înveți .

– Care sunt pasiunile tale?

– Îmi place moda și modelingul, pentru că pot da viață ținutelor pe care le port și pentru că pot astfel să aduc în lumina reflectoarelor viziunea pe care designerul a avut-o despre acea ținută. Dar, totodată, sunt pasionată și de actorie. Pot spune că este marea mea pasiune. Îmi dă posibilitatea să am cele mai intense și frumoase trăiri și experiențe, atunci când, pentru o clipă, devin aceeași persoană cu personajul pe care îl interpretez. Prin numeroasele sesiuni de “acting coaching” la care particip, mă pregătesc intens pentru viitoarele castinguri și viitoarea mea carieră.

– Spune-ne care a fost cel mai frumos și special moment din viața ta de model.

– Cel mai frumos moment din viața mea de model a fost când m-am întors în țară în 2019  cu titlul Junior Model Grand Champion of the World, un trofeu, o plachetă de aur și alte câteva medalii care îmi dau speranțe că drumul ales este cel bun pentru mine.

 

– Ce le spui cititorilor noștrii în încheiere.

– Să facă numai ceea ce își doresc și ceea ce le face plăcere.