Daniela Gyorfi își susține fiica, pe Maria!

Daniela Gyorfi nu mai ia deciziile singură. Acum o ajută fiica ei, Maria, care la 10 ani a devenit un bun reporter de televiziune, având deja...

0
324

Daniela Gyorfi nu mai ia deciziile singură. Acum o ajută fiica ei, Maria, care la 10 ani a devenit un bun reporter de televiziune, având deja rubrica ei de interviuri cu vedete în cadrul emisiunii “La Măruță!”.

“Sunt foarte mândră de Maria. E un copil normal, ascultător, nu îmi face probleme, o las acasă singură când mai am treabă și trebuie să plec la emisiuni sau în altă parte. Înțelege situația, că suntem artiști, înțelege și când plecăm de acasă, de multe ori trebuie să o luăm cu noi.

Este pasionată de televiziune, are rubrica ei de interviuri și îi place foarte mult ceea ce face acum. Eu o susțin să își urmeze cu drag pasiunile. Ea este cel mai important lucru din lume pentru noi, iar noi ținem și am ținut mereu cont de dorințele ei. Noi nu am încercat să îi inducem niciodată că trebuie să devină ceva anume. Ce am făcut în schimb a fost să o ducem să practice diverse sporturi, să încerce tot felul de activități, ca mai apoi ea singură să își dea seama ce o atrage cel mai mult. Singurul meu îndemn pentru părinții din această lume este să nu își forțeze copiii înspre o carieră, ci să îi lase să aleagă ei. Așa vor fi cei mai fericiți”, a mărturisit Daniela Gyorfi pentru Kids Top Model Fashion Magazine.